Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii.Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným ...
Opravdová indická kuchyně je čerstvá, jednoduchá a až po okraj naplněná chutí.V této knize najdete více než 130 lahodných receptů: od horkých čapátí ...
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací.Tentokrát ...
Vaříme bez tuku. Více než 150 skvělých receptů na lahodná a zdravá jídla. Nízkokalorické pokrmy od rána do večera, od chutných svačin po čokoládové ...
S touto kuchařkou je vaření hračka! Stačí jen vysypat, zalít a jíst!
Pokud jste si oblíbili průmyslově vyráběné dehydrované pokrmy pro jejich rychlou ...
Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na stole super jídlo. O nic jiného v této kuchařce nejde. Žádná nukleární věda a žádné složitosti.Připravit ...